PerVorm deuren: stijlvolle alleskunner

Albo Deuren combineert klassieke vormgeving met de eisen van nu


PERSBERICHT


Albergen, 13 juni 2019


Een deur die bestand moet zijn tegen inbraak, brand, rook of geluid? Thermisch isolerend, inbraak-, kogel- of stralingwerend? Met PerVorm biedt Albo Deuren de architect ruime vrijheid bij het bepalen van het deurmodel en de vorm. Mét behoud van de gewenste prestaties. Zónder concessies.

PerVorm geeft volop ontwerpvrijheid, zonder beperkt te worden door de technische mogelijkheden van de toeleverende industrie. PerVorm geeft de ruimte om een standaard vlakke, witte deur – bijvoorbeeld met het oog op brandwering – te vervangen door een stijlvolle deur die past in de uitstraling van het project. De vakmensen van Albo Deuren toveren deze ‘vlakke deur’ om in een PerVorm-deur, exact volgens het ontwerp van de architect. Met PerVorm is de brandwerende deur eenvoudig te combineren met standaarddeuren.

Details blijven intact

Een bijzonder project waarbij de details en het aangezicht van vroeger intact moeten blijven, een geheel eigen ontwerp of oude glorie terugbrengen in een project, het kan allemaal met PerVorm. PerVorm is geschikt voor nieuwbouw, renovatie en transformatie, voor zowel wonen als werken. Alle deuren worden digitaal ingemeten en montage-klaar, afgelakt en voorzien van hang- en sluitwerk en deurbeslag geleverd.

Albo Deuren

Albo Deuren is al 35 jaar totaalleverancier van een compleet assortiment binnendeuren, buitendeuren, deurkozijnen, ramen en aanverwante producten. Een familiebedrijf waar met 150 professionals wordt gewerkt aan complete deuroplossingen. Vervaardigd met moderne technieken, beproefd vakmanschap en volgens een doordacht design. Met enorme toewijding, en expertise van al haar vakmensen levert Albo Deuren altijd een perfect passende deur. In stijl, kwaliteit én maatvoering. Albo Deuren onderkent de rol van de deur in de styling van een woon- of werkomgeving. Elke dag zetten de specialisten van Albo Deuren uit Albergen zich samen met hun lokale dealers in om de klant te verrassen.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden met PerVorm deuren: kijk op albodeuren.nl of download de flyer voor een sfeerimpressie.Meer van Albo Deuren

Albo Deuren website Albo Deuren bedrijfsprofielNoot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Albo Deuren BV

Nicole Jansen – Marketing & Communicatie Coördinator

Tel.: 0546 44 22 22

E-mail: nicole@albo.nl

Website: www.albodeuren.nl

of

Evident P.R. bv

Kaj van Berkel – Communicatie adviseur

Tel.: 033 45 58 778

E-mail: kaj@evidentpr.nl

Website: www.publicrelations.nl
22 views0 comments

Contact us

info@evidentpr.nl

+31 (0)33 455 8778

De Brand 10 – 2nd floor

3823 LH Amersfoort

Chamber of Commerce 31037321
VAT NR NL8029.12.059.B01

Follow us on social media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon

Contact us

info@evidentpr.nl

+31 (0)33 455 8778

De Brand 10 – 2nd floor

3823 LH Amersfoort

Chamber of Commerce 31037321
VAT NR NL8029.12.059.B01