Nieuwe JACKOBOARD® Sabo montageset geschikt voor alle wandcloset inbouwreservoirs

Updated: Aug 12, 2020

Eenvoudige montage met een kwalitatief eindresultaat


PERSBERICHT


11 augustus 2020

Eenvoudige montage met een kwalitatief eindresultaat

Nieuwe JACKOBOARD® Sabo montageset geschikt voor alle wandcloset inbouwreservoirs

De nieuwe JACKOBOARD® Sabo montageset biedt universele bouwondersteuning. De set is er speciaal op gericht om het werk een stuk eenvoudiger te maken. De plaatsing van de elementen is makkelijk en snel. De set is geschikt voor alle gangbare wandcloset inbouwreservoirs op de markt.

Direct aan de slag

Het gebruik van de JACKOBOARD® Sabo montageset vraagt geen voorbereidend werk. Alle benodigde producten voor de bekleding en afwerking van de inbouwreservoirs zijn bij de set aanwezig. De panelen zijn licht van gewicht en zeer stevig. Het monteren is hierdoor eenvoudig. Een bij de set gevoegd schema toont hoe het paneel met uitgefreesde boringen, met de hulp van meegeleverde isolatierozetten en inox plaatschroeven, is vast te maken. Het bovenste paneel moet worden aangepast aan de juiste afmetingen en worden voorzien van een opening voor de drukknop. Daarna kan men deze eenvoudig vastschroeven of bevestigen met JACKODUR® BOARD_FIX®. Vervolgens kan een voegband (bijvoorbeeld JACKOBOARD® Wapeningsband of JACKOBOARD® Afdichtingsband) worden aangebracht met tegellijm op alle randen en voegen.

De JACKOBOARD® Sabo montageset maakt deel uit van het volledige JACKOBOARD producten progamma van Jackon Insulation voor nieuwbouw én renovatie van badkamers: panelen voor muren en plafonds, Inloop douches, badombouwen, meubels, zitbanken, rekken enz.

De kwaliteit

De panelen, met een dikte van ongeveer 20 mm, bestaan uit geëxtrudeerd polystyreen hardschuim (XPS) en zijn bedekt met een speciale coating met glasvezel. Dit lucht- en waterdichte concept is ideaal voor gebruik in een vochtige omgeving zoals de badkamer.

Eenvoudig aan te passen aan iedere gewenste maat

De bekleding kan van wand tot wand geplaatst worden, maar ook op de zijkanten van het inbouwreservoir worden aangebracht. De JACKOBOARD® Sabo montageset is eenvoudig aan te passen aan de gewenste afmetingen, en is daardoor geschikt voor alle types hangtoiletten. Een directe betegeling is mogelijk, ongeacht de afmetingen.

Voor meer informatie: www.jackon-insulation.nl

Een alles in één montage set. 1 waterbestendig paneel van 1300 x 600 mm 1 waterbestendig paneel van 1300 x 900 mm met uitgefreesde boringen voor de toiletaansluitingen, de aan- en afvoer van het water 10 zelftappende rvs plaatschroeven 10 rvs isolatierozetten Over JACKON Insulation

Als producent van isolatiemateriaal en bouwpanelen van hoogwaardige kwaliteit in polystyreen hardschuim (XPS), is JACKON Insulation GmbH al meer dan 30 jaar toonaangevend op de nationale en internationale markt. Met meer dan 300 werknemers heeft het bedrijf, naast twee vestigingen in Duitsland, ook filialen in België, Frankrijk en Zwitserland. Met de ontwikkeling van materialen zoals het isolatiemateriaal JACKODUR® en de bouwpanelen JACKOBOARD®, positioneert JACKON Insulation GmbH zich op een innovatieve en duurzame manier in de markt.

Meer informatie over de producten van JACKOBOARD®, vindt u op www.jackon-insulation.nl

_____________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Neem voor meer informatie over JACKON Insulation contact op met:


Jackon Insulation Gmbh

Helena Platte

Tel.: +49 5204 9955 330

E-mail: helena.platte@jackodur.com


of


Evident P.R.

Dolf van Eldik

Tel.: 033-4558778

E-mail: dolf@evidentpr.nl

Website: https://www.publicrelations.nl/


Meer informatie over de producten van JACKOBOARD®, vindt u op jackon-insulation.nl


Meer van JACKON Insulation

JACKON Insulation website JACKON Insulation bedrijfsprofiel
15 views0 comments

Contact us

info@evidentpr.nl

+31 (0)33 455 8778

De Brand 10 – 2nd floor

3823 LH Amersfoort

Chamber of Commerce 31037321
VAT NR NL8029.12.059.B01

Follow us on social media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon

Contact us

info@evidentpr.nl

+31 (0)33 455 8778

De Brand 10 – 2nd floor

3823 LH Amersfoort

Chamber of Commerce 31037321
VAT NR NL8029.12.059.B01