Kwaliteit onzichtbaar taatsdeur-scharnier vergroot woongenot

Taatsdeurscharnieren in assortiment bij Intersteel


PERSBERICHT


Rhenen, 18 november 2019


Steeds vaker duikt de taatsdeur, ook wel pivotdeur genoemd, op in een minimalistisch interieur. Voor deze stijlvolle deur zijn kozijnen niet nodig. Hij draait namelijk om zijn verticale as en de draaipunten zijn bevestigd aan de boven- en onderkant van de deur. Groot voordeel daarbij is dat hij zowel naar binnen als naar buiten kan draaien. Aan de kwaliteit van het scharnier worden hoge eisen gesteld, want het moet jarenlang optimaal blijven functioneren.

De snelheid waarmee de taatsdeur automatisch sluit, kan je zelf bepalen. Ook is de deur voorzien van een standborging, waar­door hij geopend kan blijven in een hoek van 90 graden. De scharnieren die aan de basis staan van deze deur, de taatsscharnier of pivotscharnier, zijn be­schik­baar in de kleur rvs geborsteld of zwart en ze zijn geschikt voor houten deuren tot 75 kilo en vanaf een deurdikte van 40 mm. De hoge kwaliteit van de taatsdeurscharnieren van Intersteel garanderen vele jaren woongenot.

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer-ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl

Downloaden afbeelding


Meer van Intersteel

Intersteel website Intersteel bedrijfsprofiel


22 views0 comments

Contact us

info@evidentpr.nl

+31 (0)33 455 8778

De Brand 10 – 2nd floor

3823 LH Amersfoort

Chamber of Commerce 31037321
VAT NR NL8029.12.059.B01

Follow us on social media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon

Contact us

info@evidentpr.nl

+31 (0)33 455 8778

De Brand 10 – 2nd floor

3823 LH Amersfoort

Chamber of Commerce 31037321
VAT NR NL8029.12.059.B01