Havoned: 25 jaar inspelen op innovaties loont

Importeur high-end hifi- en consumentenelektronicaproducten viert jubileum

PERSBERICHT

Putten, 1 mei 2019


Vanaf de oprichting in 1994 heeft Havoned passie voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hifi- en consumentenelektronicaproducten. Vrijwel elk jaar worden nieuwe producten aan het aanbod toegevoegd. Daarmee is een breed assortiment ontstaan, van complete hifi-systemen tot en met accessoires. Bekende namen zijn Klipsch, Sonoro, Magnat, Marmitek, Oehlbach en Vogel’s. Alle merken hebben een ding gemeen: hoogwaardige kwaliteit.

Strenge selectie

Elk nieuw product wordt zorgvuldig geselecteerd op A-merkstatus, kwaliteit en serviceniveau. Na goedkeuring wordt het product opgenomen in het aanbod van Havoned. De ondersteuning van het verkoopkanaal met productintroducties en trainingen voegt daar nog iets belangrijks aan toe: uitstekend advies aan de consument. Of het nu gaat om een hifi-systeem of een audiokabel. “Het draait uiteindelijk om de beleving”, stelt Emiel Zwaagman, Marketing Manager bij Havoned. “Het comfort van het juiste product dat optimaal presteert. Vaak wordt op ondersteunende zaken zoals accessoires bespaard, waardoor je de kwaliteit van een compleet systeem degradeert. Wij hebben aandacht voor álle componenten. En dat zie je terug in ons aanbod.”

Mooie merken

Alle merken kenmerken zich door styling, kwaliteit en duurzaamheid. “Met onze bevestigingssystemen voor audio-, video-, en multimedia-apparatuur van marktleider Vogel’s lopen we voorop in de markt” zegt Cor Ariëns, Sales Manager bij Havoned, ”terwijl Oelbach al meer dan veertig jaar hét merk voor hoogwaardige kabels en accessoires is. Voeg daar de high-end geluidssystemen van Magnat en Klipsch aan toe, dan zie je meteen met hoe veel passie we met ons vak bezig zijn. In onze showroom in Putten zijn alle merken samengebracht. Elk in hun eigen stijl, van eenvoudige displays tot complete soundstudio’s met comfortabel meubilair om optimaal van het geluid van onze high-end systemen te kunnen genieten.”

Geen dozenschuiver

Omdat de ontwikkelingen steeds sneller gaan en producten voortdurend worden aangepast en verbeterd, is een hechte band met de afnemers van Havoned essentieel. Zwaagman: “Zowel de vakhandel als de online verkoopkanalen hebben baat bij goede informatie: waar moet de consument op letten, welk advies past het beste bij welke klant? Wij zorgen ervoor dat onze afnemers het beste advies kunnen geven. We ondersteunen hen met displays, promoties en trainingen op de werkvloer. Hun succes is ons succes, wat betekent dat we er met elkaar voor moeten zorgen dat de consument de best mogelijke oplossing krijgt. Dat maakt ons steeds meer dienstverlener dan leverancier. We helpen onze klanten met hun marktbewerking.”

25 jaar Havoned

Het 25-jarig bestaan van Havoned zal niet ongemerkt voorbij gaan. Zwaagman: “In mei zal alles in het teken staan van ons jubileum. Het is de hele maand feest en er staan diverse promotionele activiteiten gepland die betrekking hebben op vrijwel ons hele assortiment.”

Over Havoned

In 1994 opgericht in Putten ter ondersteuning van moederbedrijf Vogel’s, producent van bevestigingssystemen voor audio, video, en multimedia-apparatuur, is Havoned uitgegroeid tot een vooraanstaande speler op de Nederlandse en Belgische markt. Havoned selecteert, importeert en distribueert a-merk producten op het gebied van hifi- en consumentenelektronicaproducten en biedt het verkoopkanaal service, training en advies. Havoned volgt de nieuwste ontwikkelingen op de internationale markt en voegt regelmatig nieuwe merken audio en accessoires aan haar assortiment toe. Havoned beschikt over diverse bekende merken zoals Vogel’s, Marmitek, Jamo, Klipsch, Magnat, Oehlbach, Sonoro en Vifa.

Meer van Havoned


Website Havoned Bedrijfsprofiel Havoned


30 views0 comments

Contact us

info@evidentpr.nl

+31 (0)33 455 8778

De Brand 10 – 2nd floor

3823 LH Amersfoort

Chamber of Commerce 31037321
VAT NR NL8029.12.059.B01

Follow us on social media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon

Contact us

info@evidentpr.nl

+31 (0)33 455 8778

De Brand 10 – 2nd floor

3823 LH Amersfoort

Chamber of Commerce 31037321
VAT NR NL8029.12.059.B01