Digital Agency Isaac treedt toe tot ambitieuze Intracto Group

Updated: Jun 25, 2020

PERSBERICHT

Eindhoven, Herentals, 25 juni 2020


Digital Agency Isaac uit Eindhoven voegt zich bij Intracto Group, een ambitieus bedrijf dat actief is in strategie, creatie, content, marketing en technologie. Het bedrijf biedt zowel single-service dienstverlening als volledige end-to-end (fullservice) services. Met de verwelkoming van Isaac groeit Intracto Group niet alleen met 110 mensen naar bijna 900 medewerkers, maar brengt Isaac ook veel expertise en ervaring mee op het gebied van Java, PHP, Magento, digital commerce, integratie en online financial services. Dat resulteert in zowel verbreding als verdieping van de dienstverlening voor beide bedrijven.

Samen op naar groei

Steeds vaker vragen bedrijven naar een aanpak en dienstverlening die steunt op alle benodigde disciplines binnen het digitale domein. Om deze fullservice dienstverlening te kunnen bieden, voegt Intracto Group zeer gericht bedrijven toe aan de groep. Altijd met het uitgangspunt: samen nog sterker worden in wat we doen.

Pieter Janssens, CEO van Intracto Group: “Wat ons meteen aansprak aan Isaac is hun aanpak van digitale vraagstukken: strategische diepgang, daadkracht en leveren op maat. Dat is exact hoe wij ook naar onze klanten kijken. Net als Isaac willen we ons focussen op een optimale dienstverlening voor onze klanten. Zelfs voor de meest complexe vraagstukken. Met Isaac aan boord versterken we ons weer met technologische kennis in Java, PHP en Magento, maar ook met veel kennis en ervaring op het gebied van digital commerce, integratie en online financial services.”

Ambitie sterker dan ooit

Digitale transformatie en digital commerce zijn, zeker met de ontwikkeling rond Covid-19, relevanter dan ooit, waardoor de behoefte aan technologische oplossingen sterk groeit. Janssens: “Covid-19 is voor ons dan ook geen reden om op de rem te drukken. Eerlijk gezegd: we hebben meer dan ooit ambitie nog sterker te groeien. We merken positieve signalen in de markt. Zo zien we investeringen in digitale transformatie en commerce, waarbij klanten op zoek gaan naar geïntegreerde partners zoals wij. Bedrijven en overheden duwen duidelijk het digitale gaspedaal in. Iedereen kon het zien: wie al stappen had gezet in digitale transformatie is in deze tijden als winnaar uit de bus aan het komen.”

Campus in Eindhoven

Vanuit de ambitie om de dienstverlening van Isaac te verbreden en aan te bieden in heel West-Europa, zijn de eigenaren van Isaac zich gaan oriënteren op de mogelijkheden. In dat proces viel hen op dat Pieter Janssens (CEO, Intracto Group) een visie heeft die sterk overeenkomt met de visie van Mark Hoogendoorn en Max Hufkens van Isaac. De gezamenlijke droom is bouwen aan een bedrijf dat nog veel meer bedrijven in West-Europa kan ondersteunen in de transformatie en doorontwikkeling van digitale kanalen. Om die ambitie te verwezenlijken, investeert Intracto Group onder andere in de faciliteiten voor medewerkers. Zo wordt het huidige kantoorpand van Isaac in Eindhoven, de stad die technologie en innovatie ademt, daarom verder uitgebouwd tot campus.

Mark Hoogendoorn, CEO van Isaac: “In Intracto Group hebben we een partner gevonden die zowel onze groeiambities, campusvisie als dienstverlening verder kracht bij kan zetten. Net als Intracto Group hebben wij al langer de ambitie om als digital agency een betekenisvolle speler in West-Europa te worden. Naast de Benelux willen wij graag onze activiteiten in Duitsland en de Nordics verder uitbouwen. Maar dat is niet het enige. Net als wij, heeft Intracto Group veel vertrouwen in campussen. Centrale tech hubs waar teams samen ontwikkelen aan fullservice oplossingen voor onze klanten en veel mogelijkheden zijn voor kennisdeling en -innovatie. En uiteraard een plek waar het team van alle gemakken wordt voorzien. Zo heeft iedereen nu al 10% studietijd, wordt er dagelijks een gezonde lunch geserveerd en zijn er faciliteiten voor ontspanning op de werkvloer. Als we ons kantoor in Eindhoven verder gaan uitbouwen tot volwaardige campus, zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan het uitbreiden van dat soort faciliteiten.”

De geografische ligging van Isaac sluit bovendien perfect aan op de aanwezigheid die Intracto Group al in de regio had, met locaties in onder andere Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Door de overname van Isaac benadrukt Intracto Group de plannen om in de regio rond Eindhoven – en bij uitbreiding in Nederland – een zeer sterke aanwezigheid verder uit te bouwen.

Over Isaac

Als een digitale transformatie een complexe uitdaging is, dan ziet Isaac volop kansen. De developers van Isaac vragen door en proberen altijd inzicht te krijgen in wat de klant werkelijk wil bereiken. De mogelijkheden op technisch gebied kunnen ten volle worden benut, omdat Isaac niet alleen over alle technische kennis beschikt, maar ook over specifieke domeinkennis, onder meer op het vlak van financial services en digital commerce.

Isaac gaat resultaatgericht te werk en is in staat om snel vorderingen te maken, het liefst in kleine, overzichtelijke stappen. Of het nu gaat om een compleet online payment platform, een omvangrijke webshop, of een Single Sign On oplossing voor scholen. Wat Isaac oplevert wérkt. Meteen.

Sinds 1999 doet Isaac dat zowel voor nationale als internationale klanten, waaronder Signify, BNP Paribas, De Mandemakers Groep, Ingenico en Basispoort. Isaac heeft een kantoor in Eindhoven waar 110 professionals samenwerken, zodat alle ervaring en kennis gebundeld wordt, en de klant altijd het beste krijgt. Dit jaar werd Isaac voor de 3e keer op rij door Emerce uitgeroepen tot de beste Fullservice Digital Agency van Nederland.

Over Intracto Group

Intracto Group is een innovatieve digital services-groep in de Benelux, die zich bevindt op het kruispunt van strategie, technologie, marketing, content en creatie. Voor deze 5 specialisaties zijn er in totaal 750 teamleden en dit op 11 verschillende locaties in België en Nederland.

Het samenbrengen van talent en vervolgens met een extreme klantgerichtheid zoeken naar oplossingen vormt Intracto Group.

Intracto Group werd opgericht in 2005 en bouwt sindsdien mee aan de business van nationale en internationale klanten zoals Knauf Insulation, Akzo Nobel, Canon, Alphabet, Michelin, Brussels Airport, Manna, Quick-Step, Torfs, Media Markt, Kom Op Tegen Kanker en Volvo.

Contactpersonen

Isaac

Mark Hoogendoorn

CEO ISAAC

+31 40 290 89 79

www.isaac.nl

Intracto Group

Pieter Janssens

CEO Intracto Group +32 498 61 14 84 pieter.janssens@intracto.group www.intracto.group

Downloaden: afbeeldingen in hogere resolutie


Meer van ISAAC

ISAAC bedrijfsprofiel


13 views0 comments

Related Posts

See All

MACH is misschien hip, maar is het ook waardevol?

ARTIKEL / OPINIE MACH is misschien hip, maar is het ook waardevol? MACH: Microservices, API-first, Cloud-native SaaS en Headless; een begrip dat opeens volop in de belangstelling staat. Hoewel de loss

Vooral developers bepalen het succes van een platform

Developer Experience (DX) steeds belangrijker bij keuze voor een platform PERSBERICHT Eindhoven, 7 juli 2020 De ervaringen van ontwikkelaars met een platform worden steeds belangrijker bij de keuze va

Contact us

info@evidentpr.nl

+31 (0)33 455 8778

De Brand 10 – 2nd floor

3823 LH Amersfoort

Chamber of Commerce 31037321
VAT NR NL8029.12.059.B01

Follow us on social media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon

Contact us

info@evidentpr.nl

+31 (0)33 455 8778

De Brand 10 – 2nd floor

3823 LH Amersfoort

Chamber of Commerce 31037321
VAT NR NL8029.12.059.B01